| 1 - OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK | 
|---|
| pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | 
| 2 - KORÝŠI | 
| a výrobky z nich | 
| 3 - VEJCE | 
| a výrobky z nich | 
| 4 - RYBY | 
| a výrobky z nich | 
| 5 - PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) | 
| a výrobky z nich | 
| 7 - MLÉKO | 
| a výrobky z něj | 
| 8 - SKOŘÁPKOVÉ PLODY | 
| mandle, lístkové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich | 
| 9 - CELER | 
| a výrobky z něj | 
| 10 - HOŘČICE | 
| a výrobky z ní | 
| 11 - SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) | 
| a výrobky z nich | 
| 12 - OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY | 
| v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 | 
| 13 - VLČÍ BOB (LUPINA) | 
| a výrobky z něj | 
| 14 - MĚKKÝŠI | 
| a výrobky z nich |