Radek Šubrt - můj příběh

Radek Šubrt

Kuchařské povolání je mým posláním, dobré a kvalitní jídlo mou životní filosofií.

Patřím k těm šťastlivcům, kteří v životě dělají to, co mají rádi. Vlastně jsem si toto povolání vysnil už jako malý kluk. A protože vím, že v našem oboru nesmíte nikdy polevit, aby Vám neujel pomyslný vlak, vzdělávám se celý svůj profesní život. Mám za sebou bohaté zkušenosti z vyhlášených tuzemských i zahraničních restaurací. Rád plním svým hostům a zákazníkům i ta nejoriginálnější přání.

Jedním z mých srdečních projektů je také vytvoření moderních kantýn, které si nezadají ani s mnohými restauracemi.

Tato myšlenka vznikla na základě mého přesvědčení, že se lidé mohou najíst kvalitně, v hezkém, kulturním prostředí, a to vše za velmi příznivou cenu. Vždyť všichni víme, jak nám dobré jídlo může udělat den hezčím. Proto jsme pro naše klienty vybudovali kantýny, které splňují i ty nejvyšší nároky nejen po stránce kulinářské, ale také estetické a hygienické.

Vhledem k tomu, že je současná doba velmi specifická, často pracujeme na home office a spoustu času trávíme doma, rozšířili jsme projekt kantýn také o rozvoz. Každá z provozoven připravuje svá originální menu se zaměřením na jiný typ kuchyně. Můžete si tak jednoduše objednat přesně to, na co máte právě chuť. Ušetříte si starosti i čas a jídlo u vás bude doslova raz dva.

Přeji vám dobrou chuť.
Radek Šubrt

Top