1 - OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK |
---|
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
2 - KORÝŠI |
a výrobky z nich |
3 - VEJCE |
a výrobky z nich |
4 - RYBY |
a výrobky z nich |
5 - PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) |
a výrobky z nich |
7 - MLÉKO |
a výrobky z něj |
8 - SKOŘÁPKOVÉ PLODY |
mandle, lístkové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
9 - CELER |
a výrobky z něj |
10 - HOŘČICE |
a výrobky z ní |
11 - SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
a výrobky z nich |
12 - OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY |
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 |
13 - VLČÍ BOB (LUPINA) |
a výrobky z něj |
14 - MĚKKÝŠI |
a výrobky z nich |