| 1 - OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK |
|---|
| pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
| 2 - KORÝŠI |
| a výrobky z nich |
| 3 - VEJCE |
| a výrobky z nich |
| 4 - RYBY |
| a výrobky z nich |
| 5 - PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) |
| a výrobky z nich |
| 7 - MLÉKO |
| a výrobky z něj |
| 8 - SKOŘÁPKOVÉ PLODY |
| mandle, lístkové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
| 9 - CELER |
| a výrobky z něj |
| 10 - HOŘČICE |
| a výrobky z ní |
| 11 - SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
| a výrobky z nich |
| 12 - OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY |
| v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 |
| 13 - VLČÍ BOB (LUPINA) |
| a výrobky z něj |
| 14 - MĚKKÝŠI |
| a výrobky z nich |